HOME OVER ONS PRODUCTEN KWALITEITSBELEID CLIENT AANVRAAG REACH VS
 
Importers, Stockists & Suppliers of Ferrous & Non Ferrous Metals   +91 - 22 - 66362344 bmbymetal@yahoo.com
 
Welkom op de bloeiende kosmos van de BOMBAY METAL (INDIA) Een ISO 9001: 2008 gecertificeerd Co - de kwaliteit gerichte onderneming huis te brengen brede assortimenten van Stainless Steel Pipe Fittings, roestvrij stalen buizen, RVS Flenzen etc. BOMBAY METAL (INDIA) incepted in India. Wij zijn een van de grootste importeur, stockiest en leveranciers van roestvrij staal, koolstofstaal, gelegeerd staal, lood in de vorm van buizen, buizen, platen, platen, spoelen, en het hele scala van buisleidingen, zoals BW / SW / geschroefd / smederijen en compressie type met adereindhulzen, zoals ellebogen, T-stukken, verloopstukken, stomp eindigt, flenzen, vakbonden, caps, tepels, koppelingen, elbowlets, weldolets etc.

Waarbij alle toonaangevende stockiest, zijn we in staat om al uw eisen van de bovengenoemde punten tegemoet.

Wij zijn regelmatig de levering van deze producten voor vele toonaangevende industriële eenheden bestaande uit chemicaliën / kunstmeststoffen / petrochemische installaties, papierfabrieken, cementfabrieken / suiker molen / fabricage-eenheden etc. Wij leveren ook deze artikelen in het bijzonder roestvrij stalen platen / platen / rollen / leidingen / fittingen om technische industrie die zich bezighouden met de productie en fabricage van procesapparatuur. Wij kunnen leveren de onderdelen, zelfs onder derden inzage te weten Bureau Veritas, DNV H & G, Kavernor Vermogen Gas, Udhe India, Eil, Lloyds, Toyo, Chemtex, plafond, Tecnimont ICB & IBR, etc.

Omdat we regelmatig onderhouden van bulk voorraad in alle items, kunnen wij ook verzorgen leveringen in de tijd en dat op de meest concurrerende tarief. We zullen bedanken volledig aan u om onze naam vriendelijk beroep doen op met uw geautoriseerde dealer lijst en ons de gunst van uw kostbare vraagt ​​tegen uw normale eisen. We zouden het op prijs om uw gewaardeerde vraagt ​​te krijgen en kijken uit naar het plezier ontvangen van uw waardevolle reactie. Dank u en verzekeren onze beste service te allen tijde.

Onze producten zijn vlekbestendig en niet los van de originele kwaliteit. Ook zijn ze verkrijgbaar in heterogene varieert, afhankelijk van degenen 'gebruikt en budget. Echter, zijn onze producten die worden aangeboden op zijn minst tarieven in de markt. Aarzel dus niet om geld in zulke prachtige en winstgevend biedt.

 
 
 
 
 English
English
Deutsch
Deutsch
Francais
Francais
Italiano
Italiano
Portugues
Portuguese
Espanol
Espanol
 
 
Copyright © Bombay Metal (India), 2011 Powered By : Mesotek Software Solution Pvt Ltd